Kampanjer - ELBRA AS din lokale elektrikker i Ålesund

+47 934 55 666
ingar@el-bra.no
Go to content
KAMPANJER
El-bil

Har du kjøpt, eller planlegger du å kjøpe El-bil? Det er da viktig å velge riktig ladeutstyr til bilen. Ladingen må være både trygg og effektiv.
Mange tror det er greit å koble laderen til via vanlige stikkontakter. Dette er ikke tilfelle, og det kan medføre brannfare å gjøre dette. Det kan også være nødvendig å gjøre endringer i sikringsskapet for å få et sikkert anlegg.
Kontakt oss i Elbra for hjelp til å velge riktig og sikkert utstyr for lading av din El-bil, enten det er privat, eller det gjelder borettslag, sameier eller bedrifter.
Sjekk gjerne linken til Elsikkerhetsportalen.
Vi fører flere anerkjente merker, fra de enkleste til de større og mer avanserte. Du finner flere på siden til vår partner Elektroimportøren.
Ring oss på 934 55 666, eller send en e-mail til ingar@el-bra.no
Komfyrvakt

De fleste boligbranner starter på kjøkkenet, og komfyren er uten sammenligning den største kilden. Hvem har vel ikke glemt noe som har stått til koking? Eller noe som bare skulle varmes litt. En «kort» telefonsamtale, eller det at «du skulle bare», kan være nok. Som regel går det bra. Enten hører du en lyd fra kjøkkenet når panna koker tørr, eller kanskje er det brannvarsleren på stua som hyler når røyken kommer dit.
Men hva hvis døren er lukket?
Kjøkkenviftene til de fleste, selv om en er flink å rengjøre filteret, er ofte fulle av fett opp gjennom kanalen. Tar det først fyr på komfyren, kan det være snakk om sekunder før brannen har spredd seg til ventilatoren og ganske fort brenner det så kraftig at du selv ikke har mulighet å slokke brannen.
Brannvesenet rundt om i landet har nå nylig kjørt en ny opplysningskampanje for å fremme viktigheten av å installere en komfyrvakt. Se her fra Ålesund Brannvesen KF sin kampanje.
Nav har nå heldigvis revurdert beslutningen de tok tidligere i februar, om å fjerne støtten til komfyrvakt for eldre og folk med nedsatt funksjonsevne. Det er fremdeles mulighet for personer med nedsatt funksjonsevne til å få en enkel komfyrvakt installert av Hjelpemiddelsentralen, men arbeidet med å få frem viktigheten av at flest mulig installerer slike sikkerhetsanordninger må fortsette.
En komfyrvakt kan være den beste investeringen du har gjort på lenge, for å sikre deg og familien.
En komfyrvakt føler når temperaturen over platetoppen blir for høy, og varsler med alarm, samtidig som den kobler ut strømmen til komfyren. Derved får ikke varmen utvikle seg, og faren for brann reduseres betydelig.
Vi i Elbra kjører nå frem mot sommeren en kampanje med gode priser på levering og montering av Komfyrvakter.
Se gjerne på vår partner Elektroimportøren sine sider, for forskjellige modeller, farger etc.
Ta kontakt for et tilbud! - TLF 934 55 66 - ingar@el-bra.no

LIK OSS PÅ FACEBOOK
SEND OSS EN MELDING
Back to content